fbpx

A Vez Medical Kft. adatvédelmi nyilatkozata

 

A Vez Medical Kft., a www.hallermedical.hu weboldal üzemeltetője

(Vez Medical Kft., 2440 Százhalombatta, Ifjúság útja 7.)

 képviseli: Dr. Vezér Márton Tamás ügyvezető, a továbbiakban adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak. Pácienseink személyes és egészségügyi adatait a legnagyobb biztonsággal kezeljük. Társaságunk a jogszabályok szerint működő egészségügyi szolgáltató, így a látogatók személyes- és egészségügyi adatainak kezelését szakmai titoktartásra kötelezett orvosaink, ill. munkatársaink felelőssége mellett végezzük. A jelen adatvédelemi tájékoztatónk az egészségügyi szolgáltatásaink során végzett, valamint azzal kapcsolatos adatkezelési tevékenységeink, továbbá a honlap működtetése, használata vonatkozásában tartalmaz információkat.

A GDPR rendelkezései szerint az egészségügyi adatok különleges adatoknak minősülnek, így az általános személyi adatokhoz képest nagyobb védelmet élveznek. A www.hallermedical.hu weboldal üzemeltetője megtesz minden tőle telhetőt a személyes adatok védelme érdekében. Cégünk soha, semmilyen körülmények között nem adja ki, nem adja át, vagy nem kölcsönzi tovább a neki átadott ügyféladatokat, neveket, e-mail címeket, telefonszámokat harmadik fél részére. Ez azonban nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

A pácienseink személyes és egészségügyi adatait biztonságban tartjuk, azok tárolásánál cégünk minden esetben megfelel az irányadó adatvédelmi jogszabályoknak, pontosabban az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.), valamint a 2016/679/EU Általános Adatvédelmi Rendelete (General Data Protection Regulation, GDPR) törvények szerint jár el.

Az adatkezelésünkről

A www.hallermedical.hu honlap tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson alapulnak. Honlap regisztráció, kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése, időpontfoglalás során: név, telefonszám, email, továbbá egészségügyi szolgáltatásnyújtással kapcsolatos adat kerül rögzítésre és tárolásra, érintett hozzájárulását követően. Az adatokhoz kizárólag társaságunk munkatársai és megbízottai férhetnek hozzá, az adatok tárolását ügyféli jogviszonyi fennállásáig, aktív regisztráció fennállásáig, továbbá érintett törlési kérelméig tartjuk fenn.  Az egészségügyi dolgozót, valamint az egészségügyi szolgáltatóval munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló más személyt minden, a beteg egészségi állapotával kapcsolatos, valamint az egészségügyi szolgáltatás nyújtása során tudomására jutott adat és egyéb tény vonatkozásában, időbeli korlátozás nélkül titoktartási kötelezettség terhel, függetlenül attól, hogy az adatokat közvetlenül a betegtől, vizsgálata vagy gyógykezelése során, illetve közvetetten az egészségügyi dokumentációból vagy bármely más módon ismerte meg.

Adatkezelés célja

Az adatkezelés céljai az 1997. évi XLVII. törvény (Eüaktv.) 4. § (1) bek. alapján a következők:

  1. a)az egészség megőrzésének, javításának, fenntartásának előmozdítása,
  2. b) a betegellátó eredményes gyógykezelési tevékenységének elősegítése, ideértve a szakfelügyeleti tevékenységet is,
  3. c) az érintett egészségi állapotának nyomon követése,
  4. d)a népegészségügyi [16. §], közegészségügyi és járványügyi érdekből szükségessé váló intézkedések megtétele,
  5. e)a betegjogok érvényesítése
  6. f)az egyéni betegút követése.

A Páciens részéről megadott név és e-mail cím esetében az adatok kezelésének célja továbbá fontos információk küldése hírlevél formájában számára. Az adatokat az Adatkezelő felhasználhatja statisztikai célokra. Az adatok ilyen célú felhasználását a Páciens – hírlevélről történő leiratkozással – megtilthatja időtől függetlenül. Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használhatja, azonban jogosult azokat az Adatkezelő által kezelt más adatbázisokkal összekapcsolni. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a Páciens előzetes hozzájárulása esetén adhat át.


Az adatkezelés jogalapja:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

 A személyes adatok törlését vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:

Postai úton: Vez Medical Kft., 2440 Százhalombatta, Ifjúság útja 7. címen vagy e-mail útján a hallermedical@gmail.com

Az adatkezelés megnevezése és időtartama:

Adatkezelés Vez Medical Kft. kapcsolattartási űrlapot kitöltők (a továbbiakban együttesen: Üzenetküldők) önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján a Vez Medical Kft. kapcsolattartási űrlap kitöltéséhez kapcsolódóan. Az Üzenetküldő által megadott adatok tárolására Adatkezelő az Üzenetküldő hozzájárulásának visszavonásáig jogosult. Az egészségügyi dokumentációra irányadó megőrzési idő végéig (30 év; képalkotó diagnosztikai eljárással készült felvétel esetén: 10 év, a felvételről készített lelet esetén pedig: 30 év; zárójelentés esetén 50 év).

 

Személyi adatokban bekövetkezett változás bejelentése:

A személyes adatokban bekövetkezett változást a Feliratkozó 15 napon belül, elektronikus úton a hallermedical@gmail.com e-mail címen keresztül Adatkezelőnek jelezheti.


Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot az Üzenetküldő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa.


Az Üzenetküldők jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

Személyes adatai kezeléséről az Adatkezelőtől tájékoztatást kérhetnek. Az Adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben A hallermedical@gmail.com címre kell elküldeni, amire 10 munkanapon belül választ kap az érintett.


A személyes adatok tárolása, az adatkezelés:

Vez Medical Kft. informatikai eszközei, adattárolási megoldásai a telephelyén (1096 Budapest, Haller u. 23-25/A), valamint a weboldalt kiszolgáló webtárhely,a Rackforest Informatikai Kereskedelmi Szolgáltató És Tanácsadó Kft. (1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22, 3. em. 3008 a., Cégjegyzékszám: 01-09-914549, Adószám: 14671858-2-41) által üzemeltetett szerveren találhatóak meg, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.


Jogorvoslat lehetőségei:

Jogorvoslati lehetőségért, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz tud fordulni az érdekelt adattulajdonos.


A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetősége:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Cím: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Weboldal: http://www.naih.hu
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Sütik (cookie) használata a weboldalon:

A weboldalunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében, a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez sütiket használ, melyet a honlap használatával a Felhasználó tudomásul vesz. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldal látogatóinak weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket a felhasználó adott meg számukra vagy a felhasználó által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

A honlapunkon alkalmazott sütik adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, melyről a GDPR 6. (1) a) pontja rendelkezik, valamint az Infotv. 5. § (1) bekezdésének a) pontja, és az E-kertv. 13/A. § (4) bekezdése.

 

A sütikről általánosságban:

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor Ön egy webhelyet látogat meg. A sütik rengeteg szerepe van például információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait. Általánosságban mondhatjuk, hogy megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

 

A weboldalon használt, elengedhetetlen sütik

Az elengedhetetlen sütik segítenek használhatóvá tenni a weboldalunkat azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

Név

Szolgáltató

Cél

Lejárat

Típus

CookieConsent

Cookiebot

A felhasználó sütinyilatkozatát tárolja a hallermedical.hu weboldallal kapcsolatban

1 év

HTTP

elementor

hallermedical.hu

A weboldal tartalomkezelőjéhez használt WordPress Sablonszerkesztő bővítményének sütije, mely a weboldal tulajdonosát segíti a valós idejű tartalomszerkesztésben.

Állandó

HTML

PHPSESSID

hallermedical.hu

Megőrzi a felhasználói munkamenet állapotát az oldalkérések között.

Munkamenet

HTTP

wordpress_test_cookie

hallermedical.hu

Annak ellenőrzésére szolgál, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat.

Munkamenet

HTTP

CONSENT

YouTube

Annak észlelésére szolgál, hogy a látogató elfogadta-e a marketing kategóriát a cookie-bannerben. Ez a cookie szükséges a weboldal GDPR-megfelelőségéhez.

2 év

HTTP

 

A weboldalon használt statisztikai sütik

Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai sütik segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.

Név

Szolgáltató

Cél

Lejárat

Típus

 

_ga

Google

Egyedi azonosítót regisztrál, amely statisztikai adatok generálására szolgál arról, hogy a látogató hogyan használja a webhelyet.

2 év

HTTP

_gat

Google

A Google Analytics használja a kérések arányának csökkentésére

1 nap

HTTP

_gid

Google

Egyedi azonosítót regisztrál, amely statisztikai adatok generálására szolgál arról, hogy a látogató hogyan használja a webhelyet.

1 nap

HTTP

             

 

A weboldalon használt marketing célú sütik

A marketingsütiket a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára, valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat a tartalmakat közzétevő és a harmadik fél hirdetők számára.

Név

Szolgáltató

Cél

Lejárat

Típus

fr

Meta Platforms, Inc.

A Facebook egy sor hirdetési termék szállítására használja, például valós idejű ajánlattételt harmadik fél hirdetőitől.

3 hónap

HTTP

tr

Meta Platforms, Inc.

A Facebook egy sor hirdetési termék szállítására használja, például valós idejű ajánlattételt harmadik fél hirdetőitől.

Munkamenet

Pixel

ads/ga-audiences

Google

A Google AdWords arra használja, hogy újra bevonja azokat a látogatókat, akik a látogatók webhelyeken való online viselkedése alapján valószínűleg vásárlókká válnak.

Munkamenet

Pixel

NID

Google

Egyedi azonosítót regisztrál, amely azonosítja a visszatérő felhasználó eszközét. Az azonosító a célzott hirdetésekhez használatos.

6 hónap

HTTP

_fbp

Meta Platforms, Inc.

A Facebook egy sor hirdetési termék szállítására használja, például valós idejű ajánlattételt harmadik fél hirdetőitől.

3 hónap

HTTP

VISITOR_INFO1_LIVE

YouTube

Megpróbálja megbecsülni a felhasználók sávszélességét az integrált YouTube-videókat tartalmazó oldalakon.

179 nap

HTTP

YSC

YouTube

Egyedi azonosítót regisztrál, hogy statisztikákat készítsen arról, hogy a felhasználó milyen YouTube-videókat látott.

Munkamenet

HTTP

yt-remote-cast-available

YouTube

Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Munkamenet

HTML

yt-remote-cast-installed

YouTube

Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Munkamenet

HTML

yt-remote-connected-devices

YouTube

Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Persistent

HTML

yt-remote-device-id

YouTube

Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Persistent

HTML

yt-remote-fast-check-period

YouTube

Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Munkamenet

HTML

yt-remote-session-app

YouTube

Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Munkamenet

HTML

yt-remote-session-name

YouTube

Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Munkamenet

HTML

 

Sütik ellenőrzése és kikapcsolásának lehetősége:

Ma már minden modern böngészőben lehetőség van a sütik beállításának a változtatására. A legtöbb böngésző alapértelmezettként automatikusan elfogadja a sütiket, de ezek a beállítások módosíthatóak. Beállítható, hogy megakadályozza az automatikus elfogadást és minden alkalommal ajánlja fel a választás lehetőségét, hogy szeretne vagy nem sütiket engedélyezni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy mivel a sütiknek az a legfőbb célja, hogy weboldalunk használhatóságát és annak folyamatainak megkönnyítését vagy lehetővé tételét, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése esetén könnyen előfordulhat, hogy látogatóink nem használhatják teljes körűen weboldalunk funkcióit, illetve hogy a weboldal a tervezettől jelentősen másképpen fog működni a böngészőjében.

További kérdés, kérés esetén elérhetőségeink valamelyikén állunk rendelkezésre:
Vez Medical Kft.
Székhely: 2440 Százhalombatta, Ifjúság útja 7.
Online és telefonos elérhetőség: hallermedical@gmail.com | +3620/23-23-25-2

 

Az adatvédelmi tájékoztató letölthető .pdf formátumban ide kattintva.