fbpx
Amikor megszületik az elhatározás egy pár életében, hogy egy új életet hozzanak létre, mindenképpen indokolt egy nőgyógyászati vizsgálat vagy családtervezési konzultáció. Sokszor tapasztaljuk, hogy egy időben elvégzett és kellően átgondolt vizsgálat rengeteg későbbi lelki és testi traumát (például: vetélések) előzhet meg. Mindenki számára egyértelmű, hogy nem mindegy milyen testi és lelki adottságokkal vágunk bele a gyermekvállalásba. A várandósság az egész szervezetre, a legtöbb szervünkre hatást gyakorol. A megelőző és már korábban meglévő betegségek (például: magas vérnyomás, cukorbetegség, autoimmun betegségek) kivizsgálást és megfelelő előkészületeket követően a legtöbb esetben nem kizáró okai a gyermekvállalásnak. Léteznek  azonban olyan állapotok, melyekről a legtöbben nem is tudunk (többek között myomák, méhnyálkahártya polypusok, hormonrendszeri eltérések, méhszájseb különböző formái), melyek panaszokat nem okoznak, így nem kerülnek felismerésre.   Célunk, hogy a fogantatás a legideálisabb körülmények között történjen meg. Foglaljon időpontot családtervezési konzultációnkra!  

Amikor megszületik az elhatározás egy pár életében, hogy egy új életet hozzanak létre, mindenképpen indokolt egy nőgyógyászati vizsgálat vagy családtervezési konzultáció. Sokszor tapasztaljuk, hogy egy időben elvégzett és kellően átgondolt vizsgálat rengeteg későbbi lelki és testi traumát (például: vetélések) előzhet meg.

Mindenki számára egyértelmű, hogy nem mindegy milyen testi és lelki adottságokkal vágunk bele a gyermekvállalásba. A várandósság az egész szervezetre, a legtöbb szervünkre hatást gyakorol. A megelőző és már korábban meglévő betegségek (például: magas vérnyomás, cukorbetegség, autoimmun betegségek) kivizsgálást és megfelelő előkészületeket követően a legtöbb esetben nem kizáró okai a gyermekvállalásnak.

Léteznek  azonban olyan állapotok, melyekről a legtöbben nem is tudunk (többek között myomák, méhnyálkahártya polypusok, hormonrendszeri eltérések, méhszájseb különböző formái), melyek panaszokat nem okoznak, így nem kerülnek felismerésre.

 

Célunk, hogy a fogantatás a legideálisabb körülmények között történjen meg. Foglaljon időpontot családtervezési konzultációnkra!