fbpx
Dr. Keszthelyi Márton PhD

Dr. Keszthelyi Márton PhD

szülész-nőgyógyász klinikai orvos, egyetemi tanársegéd, Természetes családtervezés, FEMM, NaPro specialista, Fotona intimlézer referencia orvos

  A Semmelweis Egyetemen végzett tanulmányaim során a német Ruprecht Karls Universität-en, Heidelbergben és az amerikai University at Buffalo-n, New Yorkban alakult ki bennem a szakma iránti szeretet és érdeklődés.

  A Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati klinikájának Üllői úti részlegén dolgozom.

  Egyik fő érdeklődési köröm a természetes családtervezés, a Semmelweis Egyetem Reproduktív és Restroratív Medicina rendelésének orvosaként dolgozom. Termékenységgel foglalkozó nőgyógyászként sokat profitálok andrológiai ismereteimből, PhD tudományos fokozatomat a férfi meddőség speciális vizsgálataiból szereztem.

  Az Európai Andrológiai Akadémia Klinikai Andrológus Szakvizsgjával rendelkezem.

  A NaPro Technológia Medical Consultant diplomájával rendelkezem, melyet Párizsban és az Egyesült Államokban szereztem meg. Mindezek mellett FEMM akkrediált orvos vagyok, és a NeoFertility Természetes fogantatás képzést is elvégeztem Dublinban.

  A Semmelweis Egyetem Nőgyógyászati Klinikáján működő Mióma Centrum  alapító tagja, az Asszisztált Reprodukciós Centrum RRM szakrendelésének ambuláló orvosa vagyok, illetve a Daganatsebészeti Centrum munkatársa. A daganatsebészet iránt rezidens éveim óta érdeklődöm, IOTA-ADNEX ultrahangképzést végeztem, és  az INTUITIVE cég DaVinci Robotsebészeti First Assistant  képzésén vettem részt Berlinben. 

  A méhnyak prevenció fontosságát felismerve 2 éven keresztül a HPV-Centrumban dolgoztam, és láttam el HPV fertőzött pácienseket.

  Az egyetemen számos kutató által kezdeményezett és piaci kutatásban veszek részt. A kutatást a PhD éveimet követően is folytatva a Transzlációs Medicina Intézetben két PhD hallgatónál látok el szupervízori feladatokat. Kutatási területeim a fogamzásgátlási módszerek, sürgősségi fogamzásgátlási hatások.

  Terhesgondozás mellett általános kivizsgálással, méhnyakrák szűréssel, HPV tanácsadással, általános nőgyógyászati kórképekkel foglalkozom. A vizsgálatok során a közvetlen, bizalmi légkör mellett törekszem a hatékony, személyre szabott orvos-páciens gyógyító kapcsolat létrehozására.

   

  Elnyert elismerések  

  • PhD Fokozatszerzési Kiválósági Ösztöndíj
  • Rektori pályamunka 1. Díj 

  • Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj
  • Kiegészítő Kutatási Kiválósági Ösztöndíj
  • Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj
  • Köztársasági Ösztöndíj
  • Új Nemzeti Kiválósági Program

  • Ugró Gyula Tanulmányi Diákösztöndíj

   

  Publikációs Lista:

  https://m2.mtmt.hu/gui2/?type=authors&mode=browse&sel=10072753