✉️  hello@hallermedical.hu    📞  +36 20 2323 252

haller-medical-logo-szines-90
Keresés
Close this search box.
Dr. Vezér Mátyás Attila

Dr. Vezér Mátyás Attila

Gyermekortopéd- klinikai orvos

  2018-ban szereztem orvosi diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudomány szakán. 2018 szeptemberétől a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinika gyermekosztályán dolgozom. Klinikánk gyermek részlege országos centrumként lehetőséget biztosított számomra, hogy a gyermekortopéd kórképek konzervatív és sebészi kezelésének széleskörű ismeretét elsajátítsam. Hiszem, hogy korunk dinamikusan fejlődő technikai vívmányait a betegközpontú ellátás érdekében a gyógyítás szolgálatába állíthatjuk. Elengedhetetlenül fontosnak tartom a naprakész tudás megszerzését, amelynek érdekében rendszeresen veszek részt hazai és nemzetközi szervezésű konferenciákon.

  Főbb érdeklődési területeim közé tartoznak:

  • a csecsemő- és gyermekkori csípőbetegségek (veleszületett csípőficam, Perthes betegség, …)
  • a gyermekkori veleszületett és szerzett lábbetegségek (dongaláb deformitás, flexibilis és fixált lúdtalp betegség, …)
  • a fejlődési rendellenességek ellátása (tengely deformitások, végtag rövidülések)
  • a mozgássérült gyermekek sebészi és rehabilitációs ellátása.

  2021 szeptemberében felvételt nyertem a Semmelweis Egyetem Transzlációs Medicina Központjába, ahol tudásomat a meta-analysis módszertanával bővítettem. 

  Jelenleg három különböző projektben vezetem PhD tanulmányaimhoz köthető kutatási tevékenységemet. Az elért eredményekről félévente előadást tartok az angol nyelvű „Progress Report” eseményeken. A Magyar Rehabilitációs Társaság XLI. Vándorgyűlésén előadóként vettem részt.

  2022 tavaszán a Magyar Ortopéd Társaság által meghirdetett Zinner Nándor pályázat díjazottja lettem. 

  Részt veszek a Semmelweis Egyetem magyar és angol orvostanhallgatóinak elméleti- és gyakorlati- oktatásában.

  Örömömre szolgál, hogy hosszú évek áldozatos munkájával megszerzett tudásomat a beteg gyermekek gyógyítására fordíthatom! Szakemberként meggyőződésem, hogy a gyermekek egészséges testi és lelki fejlődésének alapja a megfelelő mozgásszabadság biztosítása. Édesapaként tudom, hogy egy szülő számára nincs nagyobb öröm, mint kiegyensúlyozottnak és boldognak látni gyermekét!

  A csecsemőkori csípő és ortopédiai szűrővizsgálatra érkező pácienseimet ezen túl a Haller Medical magánrendelőben is fogadom, ahol harmonikus, családbarát környezetben maximális szakmai figyelemmel segítem gyermekük egészséges mozgás fejlődését! Forduljon hozzám bizalommal!

  Áraink

  Gyermekortopédia
  Gyermek ortopédiai vizsgálat 29.000 Ft