✉️  hello@hallermedical.hu    📞  +36 20 2323 252

haller-medical-logo-szines-90
Keresés
Close this search box.
 Miklósi Andrea

Miklósi Andrea

ápolónő, laborvezető asszisztens

  Az egészségügyi pálya iránti érdeklődés egészen Kislány koromban megfogalmazódott bennem, mindig rendkívüli módon vonzott ez a világ, a segíteni akarás. Általános ápoló és asszisztensként 1989-ben végeztem a Kállai Éva Egészségügyi Szakközépiskolában, ezt követően felnőtt szakápoló, majd 2005-ben OKJ ápoló végzettséget szereztem.

  Emellett 34 éve töretlenül dolgozom a szakmámban, melynek szépségei a nap napig megérintenek. Elmondható rólam, hogy mindig türelemmel és szeretettel fordulok a Páciensek felé, számomra ez egy igazi hivatás.

  A Haller Medical Magánrendelőben laborvizsgálati vezető asszisztensként a reggeli vérvételek alkalmával találkozhatnak velem a hét 3 napján.

  A laborvizsgálatok során készséggel állok rendelkezésükre a paraméterek egyeztetésével, szakmai kérdésekkel kapcsolatban is. Igyekszem kellemes légkört teremteni a sokak számára „rettegett” vérvételek alatt, hogy a Haller Medicalba érkező Páciensek, Kismamák mindig jó érzéssel távozzanak.

  Továbbá asszisztensként részt veszek a rendelő mindennapi életében, a recepción és a vizsgálatokon egyaránt.

  Szabadidőmet a Családom, Párom és Gyermekeim töltik ki. Első Unokám érkezését követően a Vele töltött idő a legértékesebb számomra.