✉️  hello@hallermedical.hu    📞  +36 20 2323 252

haller-medical-logo-szines-90
Keresés
Close this search box.
Nagy Imola

Nagy Imola

alvástanácsadó

  Nagy Imola vagyok, alvási tanácsadó és anyuka. Szeretnék segíteni a gyermekednek, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű alvást kapjon, hogy te is nyugodtan pihenhess éjszaka.

  Amikor az első babámat vártam, a lehető legtöbb felkészítő tanfolyamra elmentem. Részt vettem szülés felkészítőn, szoptatási tanácsadáson, elolvastam nagyon sok mindent, ami az újszülött korral, gyermekneveléssel kapcsolatos.

  Sajnos semmilyen tanfolyam, cikk vagy könyv nem említette a baba alvását, annak fontosságát és legfontosabb jellemzőit. Ettől függetlenül teljesen felkészülve éreztem magam.

  Amikor megszületett a kislányom, a szívünk tele volt örömmel és szeretettel. Minden szuperül alakult, leszámítva azt, hogy olykor hosszú órákon keresztül nem aludt a kisbabánk, és sokat sírt közben. Amikor el is aludt, nem tudtam letenni őt a kiságyába, mert azonnal felkelt.

  Pár hetes volt már, amikor befizettem egy újabb tanfolyamra, ami az újszülöttek egészséges alvási szokásainak kialakításáról szólt. Ezt követően tudtam, hogyan segíthetek a babámnak aludni. Hamarosan elkezdett a kislányom hosszabban aludni: 8 hetes korában már éjszakánként többnyire 8 órát aludt egyhuzamban, 5 hónapos korában pedig 12 órát éjszaka, és további 3-at napközben. A legjobban mégis annak örültem, hogy nem volt semmi stressz az alvás és az altatás körül, mosolyogva ment a kiságyba, mosolyogva kelt, és kipihent volt napközben.

  A kislányom sikeres alvása ösztönzött arra, hogy jobban elmélyüljek az alvás tudományában, így képes leszek másoknak is segíteni. Elvégeztem az alvási tanácsadói kurzust a The Cradle Coach Academy-n, ami egy nemzetközileg is elismert tanfolyam. Ezzel felvételt nyertem az Association of Professional Sleep Consultants csoportba is. Azóta számos családdal dolgoztam együtt sikeresen, és alig várom, hogy még több babának és szüleinek segíthessek megfelelő alváshoz jutni.

  Leszel te a következő, akin segíthetek?

  Áraink

  Újszülött alvás felkészítő tanfolyam
  Alvástanácsadás tanfolyam 1 fő részére 25.000 Ft
  Alvástanácsadás tanfolyam 2 fő részére 35.000 Ft