fbpx

Köszöntjük a Haller Medical Nőgyógyászati Magánrendelőben!

Rendelőnk létrehozásával célunk, hogy pácienseink professzionális és egyben egyedi ellátását modern és elegáns környezetben biztosítsuk. Számunkra kiemelkedően fontos a bensőséges légkör, ahol a gyógyulni vágyó, egészségtudatos, vagy éppen a várandósságot biztos kezekben tudni kívánó betegeink biztonságban érezhetik magukat.

Tudásunkat arra fordítjuk, hogy megóvjuk a hölgyek testi és egyben lelki egészségét. Legyen szó a legkülönbözőbb szűrővizsgálatokról, várandósgondozásról, a fogamzásgátlás XXI. századi módjairól, betegség megelőzésről, nőgyógyászati betegségek széles spektrumának kezeléséről, nőgyógyászati sebészeti terv felállításáról, kiválóan képzett szakembereink a maximális empátiával állnak az Ön szolgálatára.

Ide kattintva megtekintheti szolgáltatásainkatBejelentkezés és információ:

Online időpontfoglaló rendszerünk megkönnyíti bejelentkezését: első online foglalása után létrejön egy felhasználói fiók, ahol megtekintheti, és le is mondhatja lefoglalt időpontjait. Az időpontfoglaló rendszer bejelentkezés nélkül is használható.

Online időpontfoglalás

Bejelentkezhet telefonon is, hétköznapokon 9.00-18.00 között:

+3620/2323-252

Rendelőnk Budapest belvárosában, a Haller utcában, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen van.
BKK: 3-as metró Nagyvárad téri megállójától 5 perc séta, vagy a metrótól a 24-es villamossal 1 megálló (Balázs Béla utca).
Parkolási lehetőség: a környező utcákban (fizetős parkoló övezet található).

Bízunk benne, hogy Önt is elégedett pácienseink körében köszönthetjük!