fbpx

„Keszthelyi doktor urat 2019 júliusában ismertem meg, amikor első kislányom született, és az akkori orvosom sajnos nem tudott bejönni, így a szülést Keszthelyi doktor úr vezette le. Rendkívül kedves, támogató hozzáállásával azonnal elnyerte a bizalmamat. Mindig mondta előre, mi fog történni, és a segítségével egy csodálatos, pozitív élményekkel teli természetes szülésem volt minimális gátsérüléssel, amit olyan profin látott el, hogy semmit sem éreztem belőle.

Majd 9 hónappal később újra várandós lettem, és úgy döntöttem, Keszthelyi doktor urat kérem fel a várandósgondozásra. Nagy örömmel és boldog meglepődéssel fogadta a hívásomat, hogy újra kisbabát várok. A vizsgálatok alkalmával nagyon segítőkész, körültekintő és alapos volt, kérdéseimre készséggel válaszolt, hívásaimat mindig fogadta. A második szülésre már a Covid időszak alatt került sor; a Doktor úr rendíthetetlen volt és már a vajúdás elejétől ott volt mellettem és támogatott. A vizsgálatokat mindig ő maga végezte, és végül problémamentesen, viszonylag gyorsan, természetes úton hoztam a világra második kislányomat is a Doktor úr segítségével. A kórházban töltött mindkét napon meglátogatott és megvizsgált, minden rendben van-e. Örökké hálás leszek neki, hogy a két szülést és a második várandósságot ilyen könnyeddé és gördülékennyé tette számomra a profi hozzáállásával, közvetlen stílusával.

És itt megragadnám az alkalmat, szeretném idézni régi orvosomat, Dr. Takács György doktor urat (aki sajnos már nincs köztünk), hogyan nyilatkozott Keszthelyi doktor úrról négyszemközt, amikor elköszöntem tőle és megköszöntem neki a 15 évnyi gondoskodást és segítséget: “Kedves Anikó! El se tudja képzelni, mennyire örülök ennek a döntésnek! Én magam is Keszthelyi doktor urat ajánlottam volna Önnek! Rendkívül elhivatott, alázatos, intelligens; és mind emberileg, mind szakmailag egy remek fiatalember! Ha tehetném, fiamnak fogadnám, és ha majd eljön az ideje, neki szándékozom átadni a stafétabotot.”

Ezen elismerő szavakkal – melyek meghatóan őszinték és örömteliek voltak – kívánom zárni soraimat; szívből ajánlom a Doktor urat mindenkinek, aki a legjobb kezekben akarja tudni saját, illetve kisbabája egészségét!” – György Anikó

 

Foglaljon időpontot most Dr. Keszthelyi Márton szülész-nőgyógyászhoz ITT!