fbpx

Hálásan köszönjük Gabriella levelét, akit Zilit várva ismerhettünk meg a Haller Medical Nőgyógyászati Magánrendelőben! Gratulálunk kislányukhoz!

„Keszthelyi doktor urat az első lányom születésekor ismertem meg, – a szobatársam kislányát segítette világra -, a kórházi tartózkodásunk alatt többször meglátogatta őt, és feltűnt milyen figyelmes és gondoskodó a pácienseivel. Ekkor döntöttem el, ha aktuális lesz, a kistesóval már én is a Doktor úrhoz szeretnék járni várandósgondozásra.

 

Két és fél évvel később pedig beigazolódott, hogy jól döntöttem, amikor a Doktor urat választottam orvosomnak. Keszthelyi doktor úr minden hívásomra vagy emailemre rövid időn belül válaszolt, és mindig elérhető volt, ha kérdésem támadt.

A második terhességemet már a legelejétől ő kísérte végig, mindig nagyon alaposan és körültekintően járt el, közvetlen és udvarias stílusa miatt pedig remek orvos-páciens kapcsolat tudott kialakulni, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy amikor eljött az idő, maximális biztonságban éreztem magam a szülés alatt. Bár a pandémia miatt volt egy kis plusz izgalom, de végül szerencsésen alakult, és be tudott jönni a szülésre a Doktor úr.

Dr. Keszthelyi Márton

Zília lányom születése gyönyörű és gyógyító emlékként maradt meg bennem, hiszen a szerencsére gondtalan várandósságom egy szép, és komplikációmentes természetes szüléssel zárult, pedig a babám picit több, mint 4500 grammal született. Hálával tartozom a Doktor úrnak amiért rugalmasan és támogatóan kezelte a szüléssel kapcsolatos elképzeléseimet, és segített is ezeknek megvalósításában.

 

Meleg szívvel ajánlom a Doktor urat minden kismamának, biztosíthatom róla Őket, hogy szakmailag és emberileg egyaránt nagyszerű kezekben lesznek. Én pedig biztos vagyok benne, hogyha a jövőben újabb taggal bővül a családunk, ismét a Doktor urat fogom választani.”

 

Köszönettel: Kovács-Kelédi Gabi