✉️  hello@hallermedical.hu    📞  +36 20 2323 252

haller-medical-logo-szines-90
Keresés
Close this search box.
Szabóné Miklósi Enikő

Szabóné Miklósi Enikő

szülésznő

    Szabóné Miklósi Enikő vagyok, a Dél-pesti Centrumkórház Szent István telephelyén lévő Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály szülésznője, egyben a Haller Medical Magánrendelő vezető asszisztense.

    Szülésznői végzettségemet 1994-ben szereztem, több, mint 30 éve dolgozom a szakmában, melynek szépsége a mai napig motivációt ad a mindennapokban. A Haller Medical csapatához 2021-ben csatlakoztam, szinte a rendelő indulásával egyidőben, így részese lehettem a rendelő fejlődésének, együtt kialakítva a folyamatokat a Kollégákkal. Elsősorban a recepción, mint Pácienskoordinátor találkozhatnak velem, azonban számos egyéb munkafolyamatban is aktívan részt veszek.

    A rendelő bővülését követően már CTG (magzati szívhangmonitorozás) vizsgálatra is érkezhetnek Hozzám a Kismamák. A CTG vizsgálat a várandósság betöltött 37. héttől javasolt heti rendszerességgel.

    A vizsgálat alkalmával egy időben monitorizáljuk a magzati szívhangot és a magzatmozgásokat is, 30 percen keresztül. Ezzel komplex képet kapunk a Magzat állapotáról. A CTG-k alkalmával kötetlen beszélgetés formájában mindig igyekszem a Várandósok és Apukák szüléssel kapcsolatos kérdéseire választ adni, aggodalmaikat eloszlatni.

    Célom, hogy a Haller Medical Magánrendelőben tett látogatásuk során a Pácienseket a maximális figyelem mellett szakmai tanácsokkal is segítsem.