haller-medical-logo-szines-90

Köszöntjük a Haller Medical Magánrendelőben!

A Haller Medical alapításával, egy olyan egészségügyi intézmény létrehozása volt a cél, amely magas szintű szakmai háttér és kiemelkedő felszereltség mellett nagy hangsúlyt fektet az úgynevezett páciensélményre.

Professzionális és exkluzív ellátásunkat modern, elegáns környezetben biztosítjuk Pácienseinknek. Magasan kvalifikált orvosaink és egészségügyi személyzetünk mindezt az Orvosi Egyetem Klinikáiról hozott naprakész szaktudással támogatja meg.

Nemcsak az a célunk, hogy a hozzánk érkezőket kimagasló szakmai tudással és modern eszközökkel gyógyítsuk, hanem az is, hogy a nekünk bizalmat szavazó Páciensek mindig pozitív élménnyel távozzanak tőlünk.

„Nagyon fontos az, amit adunk, de legalább akkora hangsúlya van a kapott élmény leképeződésének is.”

Ezért lényeges számunkra, hogy már call centerünk és elektronikus platformjaink is közvetlen kapcsolatfelvételi lehetőséget, azonnali elérhetőséget biztosítsanak.

Pácienseink igényeihez igazodva a hét minden napján több szakterület orvosai állnak a hozzánk érkezők rendelkezésére.

Az egyes szakágakat természetesen számos egyéb szolgáltatás és vizsgálati módszer egészíti ki azért, hogy az alapos diagnózis helyben felállítható legyen. Az odafigyelés és a törődés sokak számára talán csak egyszerű szavak, de a Haller Medical csapatának valóban fontos motivációt adnak a mindennapi munkavégzésben. 

Magasan képzett szakembereink ennek fényében kimagasló empátiával állnak az Ön szolgálatára is!

Várjuk minden kedves leendő és meglévő Páciensünket 9. kerületi rendelőnkben, könnyed megközelíthetőség, parkolási lehetőség és maximális diszkréció társaságában.

Mert az Ön egészsége a mi sikerünk!

Ide kattintva megtekintheti szolgáltatásainkatBejelentkezés és információ:

Időpontfoglalás

Bejelentkezhet telefonon is, hétköznapokon 7.00-21.00 között:

+3620/2323-252

Rendelőnk Budapest belvárosában, a Haller utcában, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen van.
BKK: 3-as metró Nagyvárad téri megállójától 5 perc séta, vagy a metrótól a 24-es villamossal 1 megálló (Balázs Béla utca).
Parkolási lehetőség: a környező utcákban (fizetős parkoló övezet található).

Bízunk benne, hogy Önt is elégedett pácienseink körében köszönthetjük!