✉️  hello@hallermedical.hu    📞  +36 20 2323 252

haller-medical-logo-szines-90
Keresés
Close this search box.
   Olvasási idő:  1 perc

Hálásan köszönjük Horváth-Nagy Anikó levelét, akit még kismamaként ismerhettünk meg a Haller Medical Nőgyógyászati Magánrendelőben! Gratulálunk kislányukhoz!

“Dr. Vezér Márton segítségének köszönhetően jelenleg egy közel másfél éves tündérmanó aranyozza be a mindennapjainkat, akit már a babatervezés első pillanatától a legjobb kezekben tudhattunk.”

image2„Van egy sztereotípia: az embereknek kellemetlen érzés orvoshoz menni, nőgyógyászhoz pedig pláne. Aztán van Vezér Márton dr., akinek köszönhetően ez a sztereotípia nálam teljesen megváltozott.

300 km-re lakunk Budapesttől, de a környéken praktizáló orvosokat szinte lehetetlen utolérni, rengeteget kellett időpontra várni, és úgy éreztem, hogy nem is figyelnek oda a páciensre. Egy barátnőmnek panaszkodtam, amikor megadta nekem Vezér dr. elérhetőségét, hogy „egy próbát megér, úgyis szoktál jönni Pestre”.  Nos, megérte azt a próbát!

Az első óriási meglepetés ott ért, hogy saját maga vette fel a telefont, nem pedig az asszisztense asszisztensének az asszisztensével kellett megbeszélnem, hogy miért is szeretnék időpontot kérni, valamint, hogy tud-e segíteni. Ez a közvetlenség és elérhetőség a várandósságom előtt, alatt is megvolt, valamint azóta is tart. Gyors választ kapok az üzeneteimre, szinte mindig felveszi a telefont, ha épp mégsem, akkor a lehető leghamarabb visszahív. Ha mennék hozzá, azonnal fogad. Ezzel hosszú évek után sikerült elérnie, hogy újra megbízom egy orvosban.

black 6Nem voltam/vagyok egyszerű eset egészségügyileg (meg azt hiszem, hogy amúgy sem), ennek ellenére mindig végtelen türelemmel, alapossággal, és szakmai profizmussal fordult felém a doktor úr, amiért örökké hálás leszek neki.

A segítségének köszönhetően jelenleg egy közel másfél éves tündérmanó aranyozza be a mindennapjainkat, akit már a babatervezés első pillanatától a legjobb kezekben tudhattunk. Maximális odafigyeléssel kísérte végig az utunkat. Ha gondok adódtak, ő rögtön ott volt, és segített. Számomra az egyik legkedvesebb emlék, amikor a lakóhelyemen kórházba kerültem, (várandósságtól teljesen függetlenül), és mindennap csörgött a telefonom, mert érdeklődött a hogylétünk felől, tanácsokkal látott el. Nem csupán szakmailag, de emberileg is a legjobb kezekben van az a nő/édesanya/pocakbébi, akiknek Vezér Márton dr. az orvosa.

image0Alig várjuk, hogy a második bogyókánkkal már ilyen gyönyörű rendelőbe menjünk hozzá! Abban pedig csak reménykedni tudok, hogy kihevert bennünket, és felkészült az újabb megszállásra. Most már nemcsak jó hangulatúak lesznek a találkozások, hanem a környezet is igazán kellemes lesz.

(Ez az én történetem a kellemetlen nőgyógyászati látogatásoktól, a kellemes nőgyógyászati találkozásokig.)”

Köszönettel, Horváth-Nagy Anikó