fbpx
Dr. Vezér Márton

Dr. Vezér Márton

szülész-nőgyógyász klinikai szakorvos

  “Nincs nagyobb dolog annál, mint a semmiből teremteni valamit. (...) Ezt teszi az Isten vagy egy anya. Nincs részegítőbb élmény, mint valamit megalkotni a semmiből! Alkotni valamit magadból!” /Rainbow Rowell/

  Tisztán emlékszem az első gyermek születésére, melynek tanúja lehettem. Teljes meggyőződésem, hogy segíteni egy új élet létrejöttében vagy a születés csodájában, az rendkívüli töltetet ad nekünk, orvosoknak is.

  2014-ben szereztem orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2014-től dolgozom a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának Üllői úti részlegén.

  Számomra kiemelkedően fontos a naprakész szakmai képzettség, a legújabb tudományos eredmények megismerése, azok kellő igényességgel történő elemzése, melyet mihamarabb a pácienseim szolgálatába állíthatok.

  Főbb érdeklődési területeim közé tartozik a nőgyógyászati sebészet széles spektruma. Miómák, endometriózis, petefészek ciszták kezelése. Képzőhelyemen alkalmam nyílt a minimálisan invazív műtéti technikák, endoszkópos sebészi eljárások (laparoszkópia, hysteroszkópia) alaposabb megismerésére.

  Klinikánkon rendszeresen részt veszek orvostanhallgatók, rezidens kollégák elméleti és gyakorlati képzésében, oktatásában magyar és angol nyelven is. Különböző szakmai fórumokon, tudományos konferenciákon, Klinikánk szülésre felkészítő tanfolyamán tartok előadásokat.

  Tudományos érdeklődésem középpontjában a női nemi hormonok, és azok érrendszerre gyakorolt hatásai állnak, melyre PhD kutatási témámat alapozom.

  Várandós és nőgyógyászati járóbeteg pácienseimet magánrendelésen fogadom, a Haller Medical nőgyógyászati magánrendelőben, melynek alapítója vagyok. 

  A következő problémák megoldásában, illetve élethelyzetek kezelésében állok rendelkezésre: családtervezés, várandósgondozás (terhesgondozás), terhességi ultrahang vizsgálat, hüvelyi ultrahang vizsgálat, nőgyógyászati rákszűrés, meddőségi kivizsgálás, nőgyógyászati szakrendelés, nőgyógyászati szűrővizsgálatok, menopauza tanácsadás.

  Személyes szakmai hitvallásom lényege a következő: pácienseim maximális elégedettsége és biztonsága a megnyugvásomat szolgálja.