✉️  hallermedical@gmail.com    📞  +36 20 2323 252

haller-medical-logo-szines-90
Keresés
Close this search box.

Nőgyógyászat Budapesten? Ezért jó döntés a Haller Medical!

   Olvasási idő:  6 perc

Ha általános szűrővizsgálatra van szüksége vagy konkrét panaszokkal fordulna szakorvosokhoz, akkor felmerül a kérdés: melyik a legjobb nőgyógyászat Budapest kerületein belül, illetve hová fordulhatunk bizalommal?

A Haller Medical magánrendelő határozottan az elsők között szerepel ezen a listán, hiszen tapasztalt és nagy szakmai háttérrel rendelkező kezelőorvosaink, valamint jól felszerelt és modern rendelőnk várja pácienseinket.

Ebben a cikkben összefoglaltuk, hogy milyen panaszokkal fordulhat hozzánk, milyen vizsgálatokat végzünk, illetve melyek azok a szolgáltatások, amelyek kapcsán többet nyújtunk, mint más rendelők.

Milyen betegségek kezelésével és problémákkal foglalkozik a nőgyógyász?

Mielőtt azonban rátérnénk arra, hogy mikor érdemes felkeresni budapesti nőgyógyászatunkat, fontos megismerkedni azokkal a betegségekkel, amelyek ehhez a szakterülethez sorolhatók:

Nőgyógyászati szűrővizsgálat

Fontos kiemelni, hogy a nőgyógyászat nemcsak már kialakult betegségekkel foglalkozik, hanem a megelőzésben is kimagasló szerepe van.

A szűrővizsgálatok jellemzően a prevenció érdekében történnek, hiszen segítségükkel -rengeteg olyan betegség feltárható idő előtt, amelyek korai stádiumban még jól gyógyíthatók, ugyanakkor egyáltalán nem okoznak tüneteket.

Ide sorolható például a petefészek- vagy a méhnyakrák, de a legtöbb nemi betegség, a mióma, egy egyszerű hüvelyfertőzés vagy a rettegett PCOS, azaz policisztás ovárium szindróma is ilyen szűrővizsgálatokon kerülhet felfedezésre.

Meddőség és termékenységi problémák

Statisztikailag egyre több pár szenved termékenységi nehézségektől. A legtöbb esetben ilyenkor a pár hölgy tagját kell megvizsgálni.

Budapesti nőgyógyászatunkon alapos meddőségi ellenőrzést folytatunk annak érdekében, hogy feltárhatók legyenek a háttérben meghúzódó elváltozások.

Szakorvosaink ezen felül tanácsadást és iránymutatást is adnak a termékenységi problémák kapcsán, hogy a páciensek tisztában legyenek lehetőségeikkel.

Fogamzásgátlás

A nőknél a menopauza beköszöntéséig fontos a fogamzásgátlás kérdése. Ennek ma már számos módja ismert.

Léteznek tablettás megoldások, spirálok és egyéb lehetőségek. A nőgyógyász feladata, hogy ezekről felvilágosítást adjon és segítse a pácienst a megfelelő kiválasztásában.

A fogamzásgátlás rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálatot igényel, sőt az ideális módszer kiválasztását is alapos feltárás előzi meg.

Fertőzések

Gyakran még a megfelelő higiénia és életmód mellett is előfordul, hogy vírusok, baktériumok vagy gombák szaporodnak el a női nemi szerven belül.

Ezek rendszerint nagyon kellemetlen tüneteket okozhatnak, és már korai stádiumban is hajlamosak megkeseríteni a páciens életét.

Ilyen esetekben nem szabad otthoni módszerekkel kísérletezni, fontosabb mielőbb nőgyógyászhoz fordulni, mert a megfelelő vizsgálatok után felírt hatékony gyógyszerekkel gyorsan elmulaszthatók a kellemetlenségek.

Fájdalmak

A fertőzések mellett nagyon gyakori problémakör, hogy a nők ismeretlen eredetű fájdalmak miatt jelentkeznek be nőgyógyászhoz.

A fájdalom lehet teljesen általános például a nemi szerv környékén, de jelentkezhet szexuális együttlét során, sőt a túlzottan kellemetlen menstruáció is ide sorolható.

Tudni kell azonban, hogy a fájdalomnak a legtöbbször oka van, amit elengedhetetlen feltárni és kezelni, hogy a páciens újra teljes életet élhessen.

Haller Medical nőgyógyászat Budapesten – Milyen tünetekkel fordulhat hozzánk?

Amennyiben az alábbi tünetektől szenved és Budapesten keres nőgyógyászt, forduljon hozzánk bizalommal:

  • menstruációs problémák (rendszertelen-, erős- vagy folyamatosan pecsételő vérzés, fájdalom, görcsök);
  • a természetes hüvelyváladék színének, szagának vagy állagának változása, amihez kellemetlen diszkomfort érzés, viszketés társul;
  • a szeméremtest kipirosodása és égő érzése, amihez gyakran viszketés, esetleg duzzanatok, hólyagok vagy csomók tartoznak;
  • a szexuális életben jelentkező fájdalmak, görcsök, illetve egyéb kellemetlenségek;
  • az emlőben felfedezett eltérések és csomók, valamint a mellbimbó váladékozása, behúzódása, a mell formájának elváltozása, illetve fájdalma;
  • hormonális problémák, amelyek kapcsolódhatnak a menopauzához, de attól függetlenül is megjelenhetnek (hőhullámok, krónikus fáradtság, szőrnövekedés, hajhullás, súlygyarapodás).

Lényeges, hogy miután nagyon sok nőgyógyászati betegség egyáltalán nem okoz tüneteket korai stádiumban, ezért évente legalább egyszer javasolt felkeresni egy szakrendelést az általános szűrővizsgálat érdekében.

Nőgyógyászat Budapesten – Hogyan zajlik az ellátás a Haller Medicalnál?

Már magánrendelőnk megalapításakor fontos célkitűzés volt számunkra, hogy pácienseink ellátása a lehető leggördülékenyebben és stresszmentesen történjen. Lássuk, hogy miként zajlik nálunk az ellátás.

Megközelítés

Mivel a Haller Medical nőgyógyászat Budapest belvárosában található, azon belül is a Haller utcában, ezért biztosított a jó megközelíthetőség. Könnyen elérhetők vagyunk gyalogosan és kerékpárral, de tömegközlekedéssel is.

A 3-as metró Nagyvárad téri megállójától például mindössze 5 perc sétával eljuthat rendelőnkhöz, de a 24-es villamossal egy megállót utazva a Balázs Béla utcáig ez az időtartam még tovább csökkenthető.

Természetesen az autóval érkezőknek sem kell aggódniuk, a környező utcákban több fizető parkoló is található. Sőt mi több, ha parkolási segédletre van szüksége, csak küldjön SMS-t autója rendszámával a következő telefonszámra és segítünk: +36/20-7630-906

Ellátás

Rendelőnk modern, elegáns és otthonos kialakítással fogadja a hozzánk érkezőket. Amennyiben időpontra érkezünk, egy gyors adategyeztetést követően helyet foglalhatunk a kellemes hangulatú váróban, majd amint a kezelőorvos készen áll a fogadásunkra, név szerint szólít minket.

A vizsgálat minden esetben az anamnézis felállításával indul. A választott orvos páciensközpontú hozzáállással, kérdésekkel és bensőséges légkör kialakításával gondoskodik arról, hogy minél jobban megismerje problémánkat.

Ezt követően kerülhet sor – a tünetek és a vizsgálat céljainak függvényében – a tényleges fizikai ellenőrzésre, aminek részeként a szakorvos egy nőgyógyászati kacsával feltárja a hüvelyt.

A Haller Medical előnye, hogy rengeteg modern eszköz áll a szakorvosok rendelkezésére. Így rögtön lehetőség nyílik lokális ultrahang vizsgálatra, de szükség esetén hüvelytükrözésre, citológiai szűrésre, illetve fizikai emlővizsgálatra egyaránt.

Ezek a vizsgálati módszerek elegendők ahhoz, hogy pontos diagnózis szülessen, amit szükség szerint a későbbiekben célzott kezelések, illetve kontrollvizsgálatok követnek.

Amennyiben műtéti beavatkozásra van szükség, a szakorvos tájékoztatja a pácienst a lehetőségekről, és a legjobb döntés mindig közösen születik meg.

Budapesti nőgyógyászatunk kórházi hátterét a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának Üllői úti részlege biztosítja, így garantált, hogy operáció esetén a legmagasabb szintű orvosi háttérrel történhet a kezelés.

Fontos, hogy bármilyen vizsgálatról is legyen szó, nőgyógyász szakorvosaink gondosan ügyelnek a páciensek komfortérzetére. Ezen felül türelmesen meghallgatják a kérdéseket, és a legjobb tudásuknak megfelelően válaszolnak azért, hogy mindenki elégedetten távozhasson a rendelőből.

A vizsgálatot követően a szolgáltatás díját készpénzzel, bankkártyával vagy egészségpénztári kártyával lehet fizetni a recepciónál.

Nőgyógyászat Budapesten? Ezért jó döntés a Haller Medical!

Haller Medical Magánrendelő – Nőgyógyászat Budapest

 

Hogy miért a Haller Medical magánrendelőt válasszuk, ha budapesti nőgyógyászatot keresünk? Miben tudunk többet nyújtani más intézményekhez képest?

A legfontosabb, hogy rendelőnkben valóban családias légkör uralkodik, amit a szakmájuk iránt elhivatott, óriási tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkező orvosok támogatnak meg.

Segítségükkel garantált, hogy a pácienseknek minden esetben alapos és gyors kivizsgálásban lesz részük, szükség szerint pedig a legkorszerűbb kezelési tervet kapják.

Fontos, hogy mindezt beutalók és jelentősebb várakozási idők nélkül!

Olyan tapasztalt szülész-nőgyógyász orvosok dolgoznak rendelőnkben, mint

A kiváló orvosok biztosítják, hogy az egyedi vagy speciális esetekben akár együttes erővel segítsék elő a páciensek megfelelő diagnózisát és kezelését.

Az ellátás színvonala mellett több szempontból is nagy hangsúlyt fordítunk a hozzánk érkezők kényelmére.

Példának okáért a Haller Medical nőgyógyászat Budapest egyik központi, jól megközelíthető helyén található, a családias légkör mellett pedig a legmodernebb diagnosztikai eszközök állnak a rendelkezésünkre ahhoz, hogy valamennyi diagnózishoz helyben biztosíthassuk a megfelelő hátteret.

Ezen felül saját online időpontfoglaló rendszerünk van, ahol bárki gyorsan és könnyedén tud olyan időpontot választani magának otthona kényelméből, ami a számára legideálisabb.

A Haller Medical ráadásul egy folyamatosan bővülő intézmény, ahol a nőgyógyászat mellett még számos szakrendelés és egyéb szolgáltatás is elérhető.

Különös figyelmet fordítunk például a várandósgondozásra, a szülésfelkészítésre, a családtervezésre, de szükség szerint babaelsősegély tanfolyammal és korszerű babamozival is tudunk szolgálni a pácienseknek.

Ezen felül intézményünkben található gyermekgyógyászat, ortopédia, gyermekortopédia, fül-orr-gégészet és belgyógyászat, de külön ultrahang diagnosztikára, laborvizsgálatokra, nőgyógyászati tenyésztésekre, illetve petevezeték átjárhatósági vizsgálatra is lehetőség van.

Mennyibe kerül az ellátás a Haller Medicalnál?

Azon túl, hogy a Haller Medical nőgyógyászat Budapest városában kimagasló minőségű szolgáltatásokat biztosít, nagyon büszkék vagyunk arra, hogy mindezt elérhető áron biztosítjuk pácienseink számára.

Rendelőnkben teljes körű nőgyógyászati ellátás vehető igénybe rejtett költségek nélkül. Általános nőgyógyászati vizsgálatunk (ultrahanggal kiegészítve) jelenleg például 27.000 Ft, de van éves szűrővizsgálati csomagunk is, ami extra citológiával együtt is mindössze 33.000 Ft.

Mivel magánrendelőnkben rengeteg szolgáltatás elérhető, ezért nézze meg aktuális árlistánkat, amely minden fontos információt tartalmaz!

Nőgyógyászat Budapesten – a Haller Medical szeretettel várja pácienseit!

A Haller Medical nőgyógyászat Budapest központi helyszínén, a belvárosi Haller utcában várja a pácienseket.

Rendelőnkben tapasztalt orvosok és a legmodernebb eszközök biztosítják, hogy aki hozzánk fordul segítségért, az garantáltan a legmagasabb színvonalú ellátást kaphassa.

Bármilyen nőgyógyászati problémáról is legyen szó, rengeteg szolgáltatással és diagnosztikai eszközzel várjuk a gyógyulni vágyókat, méghozzá várólisták és beutalók nélkül.

Forduljon hozzánk bizalommal és foglaljon időpontot még ma! Mert az Ön gyógyulása a mi sikerünk!