fbpx

Fogadalmakat természetesen bármikor tehetünk, amikor úgy érezzük, hogy változtatni szeretnénk az életünkön. Az új év kezdete azonban magában rejti az újrakezdés ígéretét, a változtatás lehetőségét. Sokunk számára az új év a megfelelő alkalom arra, hogy számot vessünk az elmúlt egy évben történtekről. Ilyenkor elgondolkodunk azon, hogy vajon mi az, amire a következő évben nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni.

Világjárvány idején egyértelmű tapasztalat, hogy felértékelődik a személyes fizikai és lelki egészségünk értéke. Ilyenkor érezzük mulandóságunkat, életünk és életminőségünk sérülékenységét.

Miért is ne fogadhatnánk meg a személyes egészségünkre való nagyobb odafigyelést?

Betegeinkkel való személyes és közösségi média felületeken történő kommunikációnk során nagy hangsúlyt fektettünk a szűrővizsgálatok jelentőségére.

Ahogy azt korábban többször kifejtettem a nőgyógyászat vonatkozásában sok esetben olyan betegségekről, kóros állapotokról beszélhetünk, melyek még a betegségek kifejlődése elött, azok megelőző állapotaiban kiszűrhetőek, sokakat érintenek és a megelőző állapotok esetén is nagy hatékonyságú kezelések állnak rendelkezésünkre.

Az új évben továbbra is minden Páciensünket a szűrővizsgálatokon való évenkénti megjelenésre bíztatok. Sokakban az orvosi vizsgálatokon való részvétel szorongásokat okoz, pedig egyáltalán semmi félni valónk nincsen, ugyanis ezek a vizsgálatok teljesen fájdalommentesek. A szűrővizsgálatok során a kezdeti lépés a Páciens előzményeinek megismerés. Ezt követi a fizikális vizsgálat, a méhnyakrák szűrés (citológiai mintavétel) elvégzése, végül pedig elmaradhatatlan az ultrahang vizsgálat. Egyéni speciális körülményeket, nőgyógyászati kóros állapotokat is természetesen ilyenkor kivizsgálunk, szükség szerint pedig az adekvált kezelés tervét felállítjuk, melynek kivitelezését maximálisan, lépésenként támogatjuk.

Nagy örömünkre szolgál, hogy rendelőnk egy éve történt megalapítását ünnepelhetjük. A legnagyobb elismerés számunkra Pácienseink elégedettsége. A fogadalmak tekintetében egyértelmű célként kijelenthetem, hogy szolgáltatásaink eddigi komplexitását a következő évben tovább fogjuk növelni. Törekedni fogunk az eddigieken is túlmutató személyes orvos-beteg kapcsolatok ápolására, az újak kialakítására, a Pácienseink lehető legrészletesebb tájékoztatására, az egyéni preferenciák maximális figyelembevételére.