fbpx

Nagyon fontos számunkra, hogy a Kismamáink  minden információt megkapjanak ahhoz, hogy a szülés során a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat.  Az utolsó trimeszterbe lépve , a szülés közeledtével  a Kismamák izgatottsága, félelme, várakozása napról-napra növekszik.

Célunk, hogy tanfolyamunkon eloszlassuk a szorongásokat, hogy a leendő Édesanyák felkészülten várják életük legcsodálatosabb napját.

Elmondjuk, hogy mire lesz szükség a szülőszobán és a kórházban, mit tartalmazzon a táska, meg legyen minden fontos dokumentum, labor eredmény  és otthon maradjon, amire nincsen szükség.

A vajúdás alatti időszakra vonatkozó információk taglalása során beszélünk a gátmasszázsról, vajúdást segítő szerekről, vajúdási pozíciókról, természetes módszerekről, légzéstechnikáról.

Beszélünk a szülés alatti fájdalomcsillapítási módszerekről, a gátvédelemmel történő szülésről, a gátmetszés szükségességéről.

Érintjük a szülés során bekövetkező sürgősségi helyzeteket is, a császármetszést és azt is elmondjuk, hogy az Édesapák szerepe hogyan tud már a szülés során is kiteljesedni.

 

 

A tanfolyamokat Vaszil Edit, a Semmelweis Egyetem II.sz Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának szülésznője tartja.

Áraink:

Szülésfelkészítő tanfolyam: kiscsoportos 20.000 Ft

Szülésfelkészítő tanfolyam: egyéni 25.000 Ft

Jelentkezés: személyesen rendelőnkben, vagy telefonon: +3620/2323-252